Következő mérkőzések


Támogatóink


Tápiószentmárton
Nagyközség
Önkormányzata


Aranyszarvas Zrt

Kalacsi János
HNK
csoport


Keresés

Mozgalmas hétvégéje volt az utánpótláscsapatainknak!

Eseménydús hétvégéje volt utánpótláscsapatainknak az elmúlt hétvégén.
U9-es és U11-es csapataink az Abony KID FC által megrendezett igen színvonalas utánpótlástornán vettek részt, ahol a nagy hőség és a hiányzók miatt nem sikerült maradandó emlékeket szerezni. A kisebbek egy jó hangulatú tornával zárták a 2013/2014 es idényt a nagyobbik korosztálynak pedig jó felkészülési torna volt a hamarosan kezdődő Egri XXI. Nemzetközi Utánpótlás Labdarúgó Torna előtt.

U14-es csapatunk barátságos mérkőzést játszott a Baráti Bőrlabda FC csapata ellen, ahol 3-1 es hazai siker született. A mérkőzés egyben előmérkőzése volt a felnőtt csapat bajnoki mérkőzése előtt és a mérkőzés félidejében pedig átvehették az U14-es bajnokság megnyeréséért járó ARANYÉRMET Kiss Krisztiántól a PMLSZ Nagykátai irodájának munkatársától!
Sok pihenő nem volt a csapatnak, mert a hétvége második napján a  Dabason megrendezésre kerülő Bajnokok Tornáján kellett helytállni.
A szombati mérkőzés és a nagy hőség   kivette csapatunkból az erőt és a hiányzókat sem tudta kellő mértékben pótolni  ezért meg kellett elégedni a 6. helyezettnek járó oklevéllel.

 
Utánpótlás infó rovat

Továbbiakban az utánpótlás  (U7; U9; U11; 13; és U14-es) 
 csapatokkal kapcsolatos információk a felső menüsorban található UP-infó fül alatt tekinthetők meg! 

TAO